Pobyt pod Alpami - Itálie - Pohoda u Lago di Garda - 2024/25 - CK Poznání
itlalie-lago-di-garda-Fedrizzi

Pobyt pod Alpami - Itálie - Pohoda u Lago di Garda

  Náročnost 1
polopenze stravapolopenze hotel *** ubytováníhotel *** autokarem dopravaautokarem
V průběhu zájezdu poznáte asi nejhezčí, nejčistší, ale také největší italské jezero Lago di Garda, které je plné kontrastů. Na severu jsou vidět ještě skalnaté úseky, na jihu již mírná nížina se subtropickou vegetací. Budeme se procházet starými uličkami kouzelného městečka Arco, vyjedeme lanovkou na Monte Baldo, odkud jsou asi nejhezčí pohledy na jezero, projedeme se lodí. Ubytováni jsme v ***hotelu na okraji Riva del Gardy, jen 1,9 km od jezera, ve 2lůžkových pokojích se sprchou/WC, sat. TV, a telefonem. Bohatá snídaně a večeře menu o 3 chodech a sklenkou vína.

Poznámka: Dětské ceny platí pouze pro děti ubytované spolu se 2 dospělými osobami, Svozy platí od 4 osob.

Poznámka II: Při nedostatečné naplněnosti bude mít zájezd společnou dopravu s cyklovariantou, která je koncipovaná tak, že si obě skupiny nebudou navzájem překážet.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Program zájezdu

1. den: večer odjezd z ČR do Itálie.
2. den: příjezd do RIVA DEL GARDY, snídaně, ubytování dle možností hotelu, procházkou do historické části ARCA (histor. budovy a vily s přepychovými fasádami, studna ze 16. st. atd.), výstup k hradu, který vyčnívá 130 m nad městem, zpět do hotelu pěšky, večeře.
3. den: snídaně, prohlídka městečka RIVA. Odjezd k jezeru LAGO DI LEDRO, kde uvidíte českou stopu z 1. světové války, možnost koupání, zapůjčení lodiček či krásná procházka kolem celého jezera. Poté odjezd na hotel, večeře.
4. den: snídaně, odjezd busem do MALCESINE, lanovkou na MONTE BALDO, krátká vrcholová procházka na vyhlídku CIMA MALCESINE (2h), panoramatické výhledy na část jezera i okolí, sjezd zpět do města, možnost procházky kolem jezera s typickými kavárničkami a odjezd na ochutnávku výtečných trentínských vín, italská večeře.
5. den: snídaně, odpočinkový den. Odjezd busem na prohlídku skvostných vodopádů CASCATTA VARONE. Přejezd na krátkou prohlídku MALCESINE včetně hradu, kde byl vězněn i Goethe. Přejezd lodí do dalšího krásného městečka na břehu jezera LIMONE, prohlídka, lodí do Rivy a pěšky do hotelu (či místním busem), večeře.
6. den: snídaně, odjezd pod masiv MONTE BRIONE, procházka po náhorní plošině masivu. Základní varianta (1,5 z 5; 2,5 hod., ↑100 m, ↓100 m): túra s výhledy na jezero jedinečným biotopem s nebývalým počtem druhů rostlin, místy válečných bojů v průběhu 1. světové války. Odpoledne návštěva Torbole s možností koupání. Odjezd na hotel, trentinská večeře.
7. den: snídaně, dopoledne odjezd do ČR, příjezd pozdě večer.

Stravování: polopenze

polopenze. Bohatá snídaně a večeře menu o 3 chodech a sklenkou vína.

Ubytování: hotel ***

Ubytováni jsme v ***hotelu na okraji Riva del Gardy, jen 1,9 km od jezera, ve 2lůžkových pokojích se sprchou/WC, sat. TV a telefonem.

Informace k ceně

Cena zahrnuje

  • 5x nocleh, 6x snídaně, 3x večeře, 1x typická trentínská večeře, 1x italská večeře, 1x ochutnávka vína, použití bazénu, doprava klimatizovaným autobusem, vedoucí zájezdu, informační materiály

Cena nezahrnuje

  • vstupy a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • 1lůžkový pokoj 3 900 Kč, pojištění léčebných výloh v zahraničí včetně pojištění na horskou turistiku a připojištění stornopoplatků 490 Kč

Podobné zájezdy