Pohodový týden - Itálie, Monako - Ligurská riviéra a Monte Carlo - 2024/25 - CK Poznání
Monte Carlo

Pohodový týden - Itálie, Monako - Ligurská riviéra a Monte Carlo

8denní zájezd
  Náročnost 1.5
polopenze stravapolopenze hotel ubytováníhotel autokarem dopravaautokarem
Pohodový týden - Itálie, Monako - Ligurská riviéra a Monte Carlo
Pro rok 2024 jsme připravili zajímavou nabídku s ubytováním přímo u Ligurského moře, kde máme zajištěno 5 noclehů s polopenzí a odkud budeme vyrážet na zajímavé výlety po okolí. Nejen, že navštívíme nejhezčí jeskyni Itálie či kouzelné město Janov s největším evropským akváriem, ale i věhlasné Monte Carlo. Pokud nechcete absolvovat výlety s námi, můžete jen tak lenošit na pláži, která je od hotelu jen 100 metrů. Samo město Borgio Verezzi je okouzlující, jeho atmosféra vytváří příjemný pocit pro strávení báječné oddychové dovolené. *** Hotel na Ligurské Riviéře je vzdálen jen 50 metrů od moře, nabízí pěkné pokoje s vlastním sociálním zařízením, sat.TV, telefonem. Snídaně je podávána formou švédského stolu a večeře menu o 3 chodech. Jedenkrát pro nás majitelé připravili i regionální speciality.

Poznámka: Nástupní místa: Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady, Praha, Plzeň (svoz pořádáme od 4 osob).
Nikola
Rádi by jste s námi cestovali, ale ještě vám chybí pár informací pro konečné rozhodnutí? Klikněte na tlačítko "Mám otázku" a my se vám ozveme.

Termíny a ceny

Termín 20.07. - 27.07.24 sobota - sobota
průvodce: M. Hyťhová
Kód termínu 24LIG02424
Cena
19 990 Kč
cena za 8 dní

Program zájezdu

1. den: odjezd z ČR do Itálie.
2. den: ráno příjezd do BORGIO VEREZZI, dopolední snídaně, ubytování dle možností hotelu, odpoledne odpočinek u moře na pláži nebo procházka historickou částí města s možností ochutnávky výtečné zmrzliny nebo kávy na terase některé z restaurací s výhledem na moře, nádherná přímořská riviéra, večeře.
3. den: snídaně, odjezd autobusem do LOANA - původní římské město, které bylo ve středověku sídlem biskupů s Albengy a patří mezi nejvýznamnější městečka Ligurie. Z historických památek ležících v centru můžete obdivovat zejména barokní kostel SAN GIOVANNI BATTISTA, CASTELLO nebo starou věž s hodinami. Odjezd zpět do hotelu, večeře.
4. den: snídaně, volný den u moře nebo fakultativně možnost vlakem či autobusem dle aktuálního jízdního řádu do JANOVA, návštěva nejznámějšího městečka Ligurské riviéry, prohlídka DÓŽECÍHO PALÁCE, DUOMOSANLORENZO, 117 metrů vysokého majáku nebo největšího evropského akvária s 5 000 živočichy, odjezd zpět do hotelu, všichni typická regionální večeře.
5. den: snídaně, odjezd busem do ALBENGA - přestup na vlak, kterým dojedeme přímo do MONTE CARLA. Prohlídkatohoto vyhlášeného knížetství. Nejdříve navštívíme údajně nejhezčí botanickou zahradu světa JARDIN DE EXOTIGUEMONACO, kde naleznete např. nejznámější kaktusy světa, poté se přesuneme na krátkou prohlídku kostela SAINTEDÉVOTE. Nesmíme si ani nechat ujít oceánografické muzeum či jen tak nakouknout do slavných kasín tohoto nezapomenutelného města. Odjezd zpět do hotelu stejnou trasou, večeře.
6. den: snídaně, pěšky k nejhezčí jeskyně Itálie jen pár stovek metrů od hotelu, prohlídka vyhlášené jeskyně, návštěva kostela CHIESA DI SAN PIETRO na náměstí, kde se konají vyhlášená divadelní představení, odpoledne již volno u moře, večeře.
7. den: snídaně, dopoledne odjezd k jezeru Lago di Garda, krátká prohlídka PESCHIERY, odjezd do ČR.
8. den: příjezd do ČR v brzkých ranních hodinách.

Informace k ceně

Cena zahrnuje

  • 5x nocleh, 6x snídaně, 5x večeře, doprava klimatizovaným autobusem, vedoucí zájezdu, informační materiály

Cena nezahrnuje

  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • 1lůžkový pokoj 6 000 Kč, pojištění léčebných výloh v zahraničí včetně pojištění na horskou turistiku a připojištění stornopoplatků 600 Kč