Zimní pohodový týden Kronplatz - Dolomity - 2024/25 - CK Poznání
lyžařské středisko Kronplatz

Zimní pohodový týden Kronplatz - Dolomity

6denní zájezd
polopenze stravapolopenze hotel *** ubytováníhotel *** autokarem dopravaautokarem
Oblast Dolomit  Kronplatz v Jižním Tyrolsku/Südtirol – nejsevernější oblast Itálie – představuje jedinečnou, úžasně rozmanitou krajinnou směs.

Obklopeni úchvatnou scenérií Dolomit v údolí Pustertal/Val Pusteria se můžete těšit na nekončící zábavu na sjezdovkách, ať už jste profesionál nebo začátečník. Nasaďte si lyže, připevněte helmu a ovládněte tento zasněžený zimní svět na celkem 121 různých, zasněžovaných a širokých kilometrech sjezdovek. Kromě 31 moderních vleků, které vás dovedou na denně perfektně upravené sjezdovky, se postarají o skvělá dobrodružství v TOP středisku zimních sportů v Dolomitech také nejinovativnější zasněžovací systémy. A když už jsme u těch dobrodružství: Určitě zajeďte na "Black Five" – 5 černých sjezdovek našeho lyžařského areálu. Náročné sjezdovky: "Sylvester", "Herrnegg", "Pre da Peres"; "Erta" a "Piculin"; zaručují nezapomenutelné zážitky!

Náš hotel se nachází jen 9 kilometrů od prvních sjezdovek tohoto lyžařského ráje. A další výhodou je, že další lyžařské středisko Speikboden a Klausberg je opět jen 9 kilometrů resp. 18 kilometrů. Toto středisko nabízí celkem 86 kilometrů sjezdovek až do výšek 2.550 m.n.m. Takže můžete vyzkoušet lyžování jak na Kronplatzu, tak i v lyžařském středisku Speikboden/Klausberg.

Poznámka: dětské ceny platí při ubytování se 2-mi dospělými, žádné slevy včetně slevy bonus není možné uplatnit na lyžařské zájezdy.

Dětské slevy: 0 - 6let: sleva 2 500 Kč, 7-12 let: sleva 1 000 Kč, (děti ubytované se 2 dospělými).

Termíny a ceny

Termín 01.02. - 06.02.25 sobota - čtvrtek
Kód termínu 25ZLK01127
Cena
9 490 Kč
cena za 6 dní

Program zájezdu

1. den: odjezd z ČR v časných ranních hodinách (Pardubice cca 6:00 hod, Hradec Králové 6:30 hod. a Praha Černý Most cca 8:00 hod). Příjezd na hotel v UTTENHEIMU v odpoledních hodinách, ubytování, večeře.
2. den: snídaně, odjezd na celodenní lyžování naším autobusem do SPEIKBODENU, celodenní lyžování v tomto středisku s možností přejezdu místním skibusem v 15-minutových intervalech na KLAUSBERG, odpoledne odjezd na hotel, večeře.
3. den: snídaně, odjezd na celodenní lyžování naším autobusem do SPEIKBODENU, celodenní lyžování v tomto středisku s možností přejezdu místním skibusem v 15-minutových intervalech na KLAUSBERG, odpoledne odjezd na hotel, večeře.
4. den: snídaně, odjezd naším busem do lyžařského střediska KRONPLATZ, celodenní lyžování, odjezd na hotel, večeře.
5. den: snídaně, místním skibusem odjezd na lyžování do lyžařského střediska KRONPLATZ, odpoledne zpět na hotel, menší večeře a odjezd do ČR.
6. den: velmi brzy ráno příjezd do ČR.

Stravování: polopenze

polopenze

Ubytování: hotel ***

hotel ***

Informace k ceně

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování ve 2 či 3lůžkovém pokojích, 4x snídaně formou švédského stolu, 3x večeře o 3 chodech s výběrem + salátový švédský stůl, 1x speciální tyrolská večeře, 1x menší večeři při odjezdu, kartu Holidaypass (zdarma busy a vlak) doprava luxusním busem, místní lázeňský poplatek (3,- Euro/den)

Cena nezahrnuje

  • vše, co není uvedeno v cena zahrnuje, pojištění léčebných výloh vč. storna zájezdu do 35 000 Kč- lyžování-Evropa za 450 Kč