Pohodový týden na kole - Zahrada Dolomit - Tre Cime - 2024/25 - CK Poznání
Pohodový týden na kole - Zahrada Dolomit

Pohodový týden na kole - Zahrada Dolomit - Tre Cime

7denní zájezd
  Náročnost 2
vlastní stravavlastní hotel *** ubytováníhotel *** autokarem dopravaautokarem
Během tohoto cyklistického zájezdu poznáte krásné údolí Hochpustertal a jeho okolí (minimální denní přejezdy), které leží na západním konci nejslunnějšího údolí celého Rakouska - tzv. ZAHRADA DOLOMIT. Podle místních lidí (i podle oficiálního průvodce) je zde opravdu nejméně srážek z celého Rakouska. Náš ***hotel leží v bočním údolí Antholzer Tal na slunném a klidném místě a právě jeho poloha je ideální k poznání Východních Dolomit. Budete mít dostatek času se během etap vykoupat či jen tak lenošit pod štíty Dolomit. Projedete část cyklostezky Drauradweg, ale i Venedigradweg do horského střediska Cortina di Ampezzo. Ubytování v ***hotelu nabízí již obvyklý komfort, tzn. pokoje s vlastním sociálním zařízením, sat. TV, rádia, telefonu atd. Určitě oceníte i relaxační zónu s krytým bazénem, kde lze načerpat síly po vydařeném dni. Snídaně je podávána formou švédského stolu a večeře menu o 3 chodech se salátovým bufetem.

Poznámka: Vzhledem k tomu, že naplnění cyklistické části programu je přímo závislé na vhodných povětrnostních podmínkách, CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v případě nepříznivého počasí.
Dětské slevy platí pro děti ubytované spolu se 2 dospělými osobami.

Nástupní místa: Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady, Praha.

Poznámka II: počet elektrokol na zájezdu je omezen. Elektrokolo musí být zaznamenáno do smlouvy o zájezdu formou příplatkové služby. Při nenahlášení do CK bude jeho přeprava zamítnuta. Nabíjení elektrokol může být hotelem zpoplatněno.
Nikola
Rádi by jste s námi cestovali, ale ještě vám chybí pár informací pro konečné rozhodnutí? Klikněte na tlačítko "Mám otázku" a my se vám ozveme.

Termíny a ceny

Termín 17.09. - 23.09.24 úterý - pondělí
průvodce: Lukáš Martinek
Kód termínu 24CDO01701
Cena
16 990 Kč
cena za 7 dní

Program zájezdu

1. den: odjezd ve večerních hodinách do Itálie.
2. den: příjezd do ANTHOLZU, dopolední snídaně, ubytování dle možností hotelu první výlet k jedinečnému jezeru ANTHOLZER SEE a zpět údolím, opravdu pohodová trasa (cca 35 km), večeře.
3. den: snídaně, odjezd busem do VIPITENO, kde si prohlédneme historické cetrum a pak pojedeme částí cyklostezky VENEDIGRADWEG podél řeky RIENZ údolím PUSTERTAL. Na kole pokračujeme nejdříve kolem hradu Mühlbacher Klause a dále až k jezeru OLANGER SEE, kde se můžou odvážlivci i vykoupat. Ještě nás čeká cesta pod lyžařským střediskem KRONPLATZ. Celkem 60 km.
4. den: snídaně, podél řeky Drávy po známé cyklostezce DRAURADWEG. U Winnenbachu překročíme italsko/rakouské hranice a přes LEISACH na kole až do LIENZU, cestou prohlídka soutěsky GALITZENKLAMM, možnost prodloužit o výjezd k jedinému jezeru ve Východním Tyrolsku, kde se dá koupat – TRICHTACHER SEE, večeře. Celkem 60 km.
5. den: snídaně, další etapa cyklotrasy VENEDIGRADWEG. Naším busem vyjedeme až k jezeru DÜRRENSEE, kde se terén zlomí a budeme klesat až do CORTINY DI AMPEZZO. Možná prohlídka tohoto vyhlášeného zimního střediska. Cyklostezka nás tentokrát povede údolím řeky BOITE do městečka PIEVE DI CADORE, rodiště proslulého renesančního malíře Tiziana Vecelli. Zde se napojíme na stezku podél známé řeky PIAVE, jejíž tok nás zavede do městečka PERAROLO DI CADORE (70 km). Zpět naším busem až do hotelu.
6. den: snídaně, na kole ještě k úžasnému romantickému jezeru PRAGSER WILDSEE a stejnou cestou zpět (30 km), naložení kol a odpoledne odjezd do ČR.
7. den: ve velmi časných hodinách příjezd do ČR.

Stravování: vlastní

Snídaně je podávána formou švédského stolu a večeře menu o 3 chodech se salátovým bufetem.

Ubytování: hotel ***

Ubytování v ***hotelu nabízí již obvyklý komfort, tzn. pokoje s vlastním sociálním zařízením, sat. TV, rádia, telefonu atd. Určitě oceníte i relaxační zónu s krytým bazénem, kde lze načerpat síly po vydařeném dni.

Informace k ceně

Cena zahrnuje

  • 4x nocleh, 5x snídaně, 4x večeře, všechny výlety dle programu, doprava klimatizovaným autobusem s cyklovlekem, vedoucí zájezdu, informační materiály

Cena nezahrnuje

  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • 1lůžkový pokoj 4 000 Kč pojištění léčebných výloh v zahraničí včetně storna zájezdu 525 Kč, přeprava elektrokola 1000 Kč