Slovinskem hvězdicově z termálů Zreče* - 2024/25 - CK Poznání
shutterstock_557134075

Slovinskem hvězdicově z termálů Zreče*

6denní zájezd
vlastní stravavlastní různé ubytovánírůzné autokarem dopravaautokarem
• proslulá slovinská pohostinnost
• přívětivé trasy pro každého
• neomezený vstup do termálů v ceně
Pestré cyklotrasy krajem přívětivých vinohradů a termálních pramenů vás zavedou kolem hradů a klášterů, typickým slovinským venkovem
i do nejkrásnějších měst Maribor a Ptuj. Pojeďte s námi na kolech za zážitky z čisté přírody, spojené s přívětivostí místních lidí. Toto vše
z komfortního zázemí **** termálního hotelu.

Povrch a profil: zvlněný. Jezdíme po Drávské cyklostezce a vedlejších silnicích, etapa Rogla po lesních cestách.
TIP: libovolnou etapu lze nahradit relaxací.

Poznámka: Zájezd pořádán ve spolupráci s CK Trip.

Termíny a ceny

Termín 04.07. - 09.07.24 čtvrtek - úterý
VYPRODÁNO
Kód termínu 24SMT11068
Cena
14 250 Kč
cena za 6 dní

Program zájezdu

1. - 2. den: po nočním přejezdu sjedeme na kolech z horského sedla Radlpass do údolí Drávy a po Drávské cyklostezce do Mariboru (43/59 km).
3. den: Busem do Mariboru, prohlídka historického centra města s nejstarším keřem vinné révy na světě, odsud po Drávské cyklostezce kolem hradu Vurberk do nejstaršího města Slovinska Ptuj s termály, středověkým hradem a pozoruhodnými vinnými sklepy (35 km). Možná zajížďka "vinskou cestou" přes Lenart do Ptuje (49 km).
4. den: Průnik úchvatnou Logarskou dolinou do nitra Kamnicko-Savinjských Alp na úpatí nejvyšší hory Grintovec (2588 m n. m.). Zažijete absolutně panenskou krajinu, vodopád s chatou "Orlí hnízdo" (45-67 km).
5. den: Naším busem výjezd do známého lyžařského střediska Rogla, nádhernou panoramatickou cestou "Pohorska kolesarska transverzala" do Mariboru (48 km), případně zkrácená etapa do Zreče (26 km). Večerní ochutnávka vín a pohoštění u vinaře.
6. den: Okruh po místních asfaltkách lesy, pastvinami a poli slovinských farmářů přes městečka Oplotnica a kolem poutního kostela v Príhové se zakončením ve vinařství Zlati Grič (26 km) nebo přes Slovenske Konjice ke klášteru Kartuzija Žiče a zpět do Zreče (37 km). Závěrečná koupel v termálech a odpoledne odjezd do ČR.

Stravování: vlastní

4x polopenze formou bufetu ve 150 m vzdáleném ****hotelu začíná večeří v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu. Cena navíc zahrnuje svačinu na cestu (každý den)!

Ubytování: různé

4x ve 2lůžkových pokojích (HOT) a v apartmánech pro 2-3 osoby s 2lůžkovou ložnicí s příslušenstvím, obývací kuchyňkou (gauč pro 1 osobu) (APT) a příslušenstvím ve **** vilách hotelového a termálního komplexu ZREČE, Slevy: 450 Kč/pobyt/dospělá os. na gauči (3. lůžko); 2250 Kč/pobyt/dítě 3-11,99 let; 1350 Kč/pobyt/dítě 12-14 let. WiFi zdarma.

Informace k ceně

Cena zahrnuje

  • neomezené vstupné do termálů ZREČE v ceně! 1x za pobyt zdarma vstup do saunové vesničky. V ceně bohatý animační program v termálech a hotelu. doprava vč. kola, ubytování, polopenze + svačina na cestu, povlečení a ručníky, pobyt. taxa, informační materiály. vedoucího zájezdu, informační materiály

Cena nezahrnuje

  • ochutnávka vín a občerstvení u vinaře (8 EUR/os.). Ceny z roku 2021, možnost skupinových slev, vše ostatní, co není uvedené v odstavci "Cena zahrnuje."
  • 1lůžkový pokoj za příplatek 1200 Kč/pobyt, pojištění léčebných výloh v zahraničí vč. storna zájezdu 450 Kč
  • 400 Kč za ubytování v apartmánu